DNL Theater Collectief

Regelmatig word ik als pianist ingezet bij het DNL Theater Collectief. Gisteren speelden we de straatquiz met 1100 man in de Fabrique in Utrecht. Wil jij ons ook op je bedrijf? Dat kan! Klik hier voor de mogelijkheden!

Organiseert u een speciale dag maar u mist nog een geslaagde aftrap, een theatraal intermezzo of afsluiting? Laat u dan door de amuses van DNL verrassen en prikkelen. Amuses kunnen op theatrale wijze de inhoud van de dag aan het publiek teruggeven. Ze zijn licht, confronterend of juist humoristisch, en laten deelnemers met andere ogen kijken naar het thema van de dag.

DNLtheatercollectief maakt een bijdrage op maat. En is afgestemd op het doel van de organisatie en de behoeften van de deelnemers. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek over de mogelijkheden.