Meike & Friends November 2014

Op zaterdag 1 november staat Theater Aan de Slinger in het teken van Meike &Friends met Romy Monteiro, Miguel Dillenburg, Michael Garvin, Meike van der Veer en begeleidingsband BORN XL+blazers

Na de succesvolle edities van de verrassende &Friends concerten staat in deze editie wederom ‘Meike &Friends’ centraal.

Meike van der Veer is inmiddels de huisartiest van het theater en zal met haar muzikale vrienden een verrassend en spetterende muzikale show geven met verschillende muziekstijlen van Soul, R&B, Pop tot Rock.

Romy Monteiro is de dochter van musicalster Antje Monteiro en één van de favorieten van The Voice of Holland van dit seizoen.
Ze is een opkomend veelbelovend talent in Nederland.

Miguel Dillenburg is een talentvolle singer-songwriter. Hij heeft zijn eerste single getiteld ‘Man On Fire’ uitgebracht. Miguel werkt momenteel aan zijn nieuwe album en zal onder andere soulvolle energieke pop ten gehore brengen.

Michael Garvin is een gitarist en singer songwriter uit Amerika.

Michael heeft al 22 nummer één hits op zijn naam staan. Hij schrijft voor diverse grote artiesten zoals Jennifer Lopez en George Benson.
Liveband BORN XL & The Holy Horns begeleiden wederom het fantastische muzikale programma en is onder begeleiding van bandleider Born Sanders.

De zaal is open vanaf 20.15 uur.
20.30 uur
Hoofdprogramma: Romy Monteiro, Miguel Dillenburg, Simon Feenstra, Michael Garvin, Meike van der Veer en begeleidingsband BORN XL+blazers
22:45 uur
Afterparty in de grote zaal met DJ Kid&Play

Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door:
Theater Aan de Slinger
Ework Producties
————————–————————
Meer informatie: www.theateraandeslinger.nlwww.meikevanderveer.nl | www.bornxl.com